CAMPS, CAMPS OG FLERE CAMPS....

Kære alle sammen,

Udskiftingen af banderne i Hal 1 begynder meget snart, og det varer ikke længe før sommerferien står for døren. Det betyder, at det meget snart er CAMP-TID!

Vi er gået all in, og har tilrettelagt camps i hele sommerferien - helt frem til den nye sæsonstart i uge 32. Der er stadig pladser tilbage i alle uger, så der er ingen undskyldning for at få pudset skøjteformen af. Vi har et tilbud til alle, hver enten det gælder Skøjteskolen eller M-holdet.

Der er udsendt e-mails af flere omgange, med information om de enkelte muligheder for dig, og med tilmeldingslinks direkte i mailen. Hvis du har behov for hjælp med tilmeldingen, så tøv ikke med at kontakte os.

ENDELIG DEADLINE FOR TILMELDING TIL EN ELLER FLERE AF VORES CAMPS ER 1. JUNI

 

OBS! COLIN CAMP I UGE 28 OG 29 - NU OGSÅ FOR DE SMÅ E-HOLD

Bemærk, at vi har lempet kriterierne for tilmelding for GKF-løbere, således at også de små E-hold er velkomne. Af den årsag, vil vi meget snart også udsende invitationer til alle E2Y,- og E3-løbere, således at alle E-hold, EK1, EK2 samt M-holdet har mulighed for at deltage.

Alle løbere med Basic 1 eller derover får 13 ispas samt daglig off-ice/dansetræning for 2.800,- pr. Uge.

Alle løbere fra E-hold, uden Basic 1 får 10 ispas samt daglig off-ice/dansetræning for 2.300,- pr. Uge.

Vi gør opmærksom på, at undervisningen foregår på engelsk (Canadisk) og at der ikke er nogle forældrevagter på de to camp uger. Det forventes derfor, at dit barn kan klare sig selv.

Kan du slet ikke vente med at tilmelde dit barn fra E3 eller E2Y (uden Basic 1), så brug de to tilmeldingslink herunder.

Uge 28:

https://www.foreninglet.dk/teamenrollment/index/e7b855d16924af6/66802

Uge 29:

https://www.foreninglet.dk/teamenrollment/index/e7b855d16924af6/66803

 

Velkommen til aktiv sommer i GKF!