”Selfie-generationen som vil være perfekt” – INVITATION

TILMELD DIG HER

De sjællandske klubber har i fællesskab arrangeret en foredragsaften for medlemmer og deres forældre + en Teen-Samling på isen, TIRSDAG D. 28. januar 2020 i Hvidovre skøjtehal.

Arrangementet er gratis - Se invitation her - Vi opfordre alle medlemmer over 12 år samt forældre at deltage - Er du forældre til en under 12, så kom selv.

PROGRAM
17.00 – 18.00 Teen Samlingen på isen for FS, K og M løbere
18.30 – 20.00 Foredraget ”Selfie-generationen som vil være perfekt” – Slutter senest kl. 20.30 – Kommer an på hvor spørgelystne I er!

HUSK TILMELDINGTRYK HER ALLEREDE NU OG SIKRE JER PLADS Tilmeldingsfristen er 19. januar 2020.
- Angiv hvis du deltager i samlingen på isen, og angiv hvor mange I kommer til selve foredraget. Derudover om I tager en kage med til jeres klubs kagebord.

Vi glæder os og håber at se rigtig mange af jer til en aften I sent vil glemme.


PRAKTISKE OPLYSNINGER OM ARRANGEMENTET

ADRESSE
Hvidovre Skøjte Klub (HSK)
Frihedens Idrætscenter
Hvidovrevej 446
2650 Hvidovre

TEEN- SAMLINGEN
- Samlingen byder på fis og ballade træning – målet er at være sammen og hygge på kryds og tværs.
Arenaen – FUNSKATE mødes på isen kl. 17.00 – I kan bruge omklædninger i den lange gang i arenaen, ligger på modsatte side af indgangen til Arenaen
Træningshallen - K og M mødes på isen kl. 17.00 – I kan bruge omklædningerne i hallen.

FOREDRAG
Vi mødes i Teatersalen som ligger til venstre når I kommer ind igennem hovedindgangen.

Foredraget tager afsæt i de forventninger de unge har til dem selv - både i sporten, skolen og i privaten, og også hvilken impact forældre har eller kan have.

Foredragsholder har en gæst med, hvis historie er temmelig barsk, hvorfor børn under 12 år ikke opfordres at deltage, MEN derimod at forældrene gør.

Vær nysgerrig på:
#Selvtillid kontra selvværd
#Pyt med perfekt
#Forbilleder og SoMe
#Det dynamiske mindset
#Forældre impact
Under arrangementet er det muligt at sende anonyme sms'er med spørgsmål, som i den sidst halve time vil blive besvaret, selvfølgelig med hensynstagen til at overholde tidsplanen. Alle indsendte spørgsmål vil efterfølgende blive slettet.

Det bliver er foredrag, hvor vi kommer til at grine, måske græde, blive inspireret, ta' det med os vi lyster og ellers bare hygge på tværs af klubberne.

De unge kan komme alene, eller de kan komme med forældre eller blot den ene af forældrene.

KØBENHAVNS FLOTTESTE KAGEBORDE
I teatersalen vil der være mulighed for køb af kaffe & kage. Kagerne leveres af klubberne, så selvfølgelig skal vi ha' kåret det flotteste og mest imponerende KLUB*KAGE*BORD.

- Præmien er helt klart ÆREN.

Vi håber at en masse medlemmer vil ta en flot og lækker kage med, så vi kan præsentere Københavns flotteste kageborde.

MAD OG DRIKKE
Cafeteriet er åbent, og der kan købes mad og kolde drikke

HONORERING AF TRÆNERE
Formålet med SAMLINGEN på isen er at løberne kan mødes og hygge på tværs af klubberne og bare ha’ en sjov time sammen under kyndig hænder inden foredraget. Vi vil gerne honorere trænerne, men som udgangspunkt skal arrangementet være gratis for klubmedlemmer, derfor vil alt salg af kaffe og kage gå til de trænere der stiller sig til rådighed mellem kl.17.00 til 18.00 på samlingen.