Fotografering

Hejsa Deltagere
Ønsker du dit løb ved Oktoberkonkurrencen i Gentofte fotograferet så skal du som noget nyt bestille fotografering på forhånd.
Det koster 75,- at blive fotograferet og så får du et valgfrit billede digitalt til brug på sociale medier (normalpris for digitalfil 49,-)
For 285,- kan du få ALLE billederne digitalt i fuld opløsning (ca. 50 stk. ofte flere) tilsendt. (normalpris 149,- pr. stk.)
Arnason vil være i skøjtehallen hele weekenden og vil fotografere alle der bestiller fotografering hvis de bestiller i god tid inden de går på isen.
Den øvrige tid bruges på at behandle billederne således at de der har bestilt fotografering hurtigere kan få deres billeder.
Uanset hvilket tilbud du bestiller så vil billederne som normalt kunne bestille på Skojtefoto.dk som normalt efterfølende.
Ved at ikke alle løbere fotograferes kan fotografen sætte mere fokus på de enkelte løbere der har bestilt fotografering.
Dette ny tiltag skyldes at udover de mange timer i skøjtehallen med at fotografere derudover bruges ca 30 minutter på sortering og behandling af billederne af hver løber. Det løber op i 60-70 timers arbejde ved computeren ved sådan en konkurrence.
Derfor har jeg lavet disse tiltag/tilbud som gør jeg får mere tid og derved kan dække flere konkurrencer og dem der ønsker billeder stadig kan få det.
Håber på jeres forståelse for mit arbejde, jeg elsker mit job, men kan ikke forsvare overfor mig selv at arbejde gratis så mange timer.
Bestil fotografering her:

Med venlig hilsen

Magnus Arnason

Fotograf   |   Arnason.dk   |   www.arnason.dk   |   foto@arnason.dk   |   2371 2570