STAY STRONG

Fra stærke mavemuskler til militær-styrke, kunstskøjteløb er så meget mere end flotte kjoler, piruetter, spring og musik.

Kunstskøjteløb er en smuk imponerende sport, men den kræver styrke, RÅ STYRKE. Kunstskøjteløb kræver kernestyrke som en MAMMUT, fleksibilitet og balance - for ikke at nævne den mentale beslutsomhed der skal til for at kunne ”smide” sig selv op i luften, velvidende at underlaget er en hård is der ikke tager hensyn.

Dette er vores medlemmers hverdag når de bevæger sig rundt på isen, så der er al grund til at være imponeret over vores skøjteløbere.

Kunstskøjteløb er en hård atletisk disciplin, den kræver styrke og tusindvis af øvelser og gentagelser - så for at opretholde vores konkurrenceløbers form i løbet af sommeren, imens isen gøres klar til næste sæson, fortsætter træningen uden for isen. Formen skal holdes vedlige, isen er vigtigt, men styrketræning er mindst lige så vigtig.

Sommerferien er trådt i kraft for nogen, men for andre fortsætter den således lidt endnu.

HUSK AT HOLDE DIG OPDATERET OM TRÆNINGS-TID OG STED

Skøn sommer til alle