Overbevisende sejr til GKFs FunSkate-løbere

Overbevisende sejr til GKFs FunSkate piger ved sæsonens første FunSkate konkurrence lørdag d. 4. november. Med 50 point sikrede vi os titlen som konkurrencens klubmestre. 42 GKF løbere deltog...nogle for første gang, andre for første gang med program, og resten "rutinerede FunSkate konkurrenceløbere" 🙂 Formiddagen gik med programmer, og her viste vores dygtige løbere nogle virkelig flotte programmer...på trods af, at de alle har fået nyt program i denne sæson. Efter frokost fortsatte vi med element-konkurrencerne, og her løb GKF med hele 17 finalepladser! Der var derfor stor spænding, da vi endelig nåede til præmieoverrækkelsen. Her blev det til 2 GULD og 3 BRONZE medaljer i programmerne og 2 GULD, 2 SØLV og 2 BRONZE medaljer i elementerne. Alle vores løbere gjorde det virkelig godt...I kan alle være stolte af jer selv. Det er en fornøjelse at være til konkurrence med så søde og dygtige løbere, og især er det skønt at se det fantastiske sammenhold, der er blandt alle vores F-løbere...store som små! Tillykke til vores dygtige træner Grazyna Dudek og vores dygtige hjælpetræner Siri Bergdal....og stort tillykke til alle vores FunSkate-piger!

Togs 1:
Ellen Vinten Jarlov, GULD
Nikoline Hindkjær, BRONZE

Teens 2:
Mathilde Kjær, GULD
Frida Dige Kongsdam, BRONZE

Masters:
Katrine Nygaard, BRONZE

FunBubbels 2:
Petra Linea Weymann, BRONZE

FunBubbels 3:
Stella Rose Demuth Andersen, GULD

FunFlakes3:
Sophie Amalie Kierkegaard, GULD
Norah Asad Jimale, SØLV

FunCubes3:
Anna Lykke Henrichsen, SØLV

FunCrystals3:
Sille Svan Pedersen, BRONZE