TAK TAK OG ATTER TAK

Alle1000 tak for en helt igennem fantastisk dag i fredags. - HOLD NU OP ET SHOW.. - Alle børn gjorde et fænomenal stykke arbejde. Vi håber alle har fået sovet og slappet rigtig godt af her i weekenden - det har i ihvertfald været velfortjent på alle måder.

Til alle jer super forældre - er det mon overhovedet muligt at takke nok for al den uundværlige og fantastiske hjælp der har været fra jeres side ved dette års show. Sikke en tilslutning, både før, under og efter har I knoklet - nogle i baggrunden andre i felten...

Mere end 60 voksne har syet kostumer til årets show og mere end 80 forældre meldte sig til at hjælpe i løbet af dagen - DET ER ALTSÅ I ORDEN -og præcis det en frivillig forening handler om
STOR Tak til alle... - Vi håber I nød hvert et sekund af ungerne.

Og så til en god nyhed..
TOTAL DONATION TIL ÅRETS MEDLEMSFEST 10. Sept. 2016 - endte op i 5670 kroner - BUM - 1000 tak for den fantastiske opbakning..doneringskrukke

FEST PENGE