GULD, GULD og atter GULD til Funskate

Hele 3 guldmedaljer lykkedes det vores dygtige Funskate piger at hive hjem til GKF:

Maria Hoffmann, GULD, Free Togs

Sofie Bronée, GULD, Free Teens 1

Mathilde Brandborg, GULD, Elements FunFlakes 3

Derudover deltog; Clara Søgaard og Mathilde Gallov Rasmussen i Free Teens 2, Emilie Ottzen, Rosa Muijen, Ulrikke Lützhøft Skov, Dashne Ahmad, og Thea Hjulgaard Pedersen i Free Teens 1, Johanne Lohmann i Free Tweens 2, Catharina Saltorp-Jørgensen og Nana Majse Rosengren i Elements FunFlakes 2 samt Celine Luna Guldborg Auchenberg, Emma Juul Møller, Bjørk Bartholdy, Caroline Bek, Katrine Nygaard, Sienna Molvig og Nikoline Faurschoui Elements FunFlakes 3.
HUSK!!! Arnason Sportsfoto var i hallen hele dagen og tog billeder af alle løbere. Billederne kan bestilles på www.arnason.dk og ønsker man at få billederne redigeret, er det bare at skrive en mail til salg@arnason.dk

Tak for en god dag!