Efterår i GKF

Efterår i GKF

Alle hold er nu godt i gang med træningen, og den nye træningsplan gældende fra 1. oktober er trådt i kraft. Der vil kunne ske ændringer til planen i forbindelse med aktiviteter i hallen, konkurrencer, ferier o.lign., så hold øje her på siden.

Igen i år er der fra 1. oktober mulighed for selvtræning for de morgenfriske tirsdag og torsdag kl. 6.30-8.00 i hal 1. Husk at der skal være en voksen (+18 år) til stede i hallen under træningen.

I weekenden den 5. - 7. oktober afholdes HSK Cup i Hvidovre Skøjtehal, hvor GKF stiller med 25 Mesterskabs- og Konkurrenceløbere. Tidsplan og deltagerliste kan ses her: http://www.hvidovre-skøjteklub.dk

Mandag og tirsdag i uge 42 holder vi traditionen tro Aktivt Efterår, hvor 50 elever fra 0. klasse og op får mulighed for at prøve kræfter med skøjteløb. Efterfølgende vil det være muligt at melde sig ind i skøjteskolen, der p.t. har ledige pladser.

Den 20.-21. oktober afholdes Funskate 1 ØST i Gladsaxe, hvor GKF stiller med 22 FunSkateløbere. Tidsplan og startrækkefølge vil blive lagt på DSU's hjemmeside http://www.danskate.dk/funskate-aktiviteter/ og GKFsikre den også bliver sendt direkte til vores deltager.