Sæsonstart

Den nye sæson er startet for vores E-, M-, Funskate og Voksenhold

Der kommer en særlig træningsplan for den 3.-8. september, hvor vi har mindre is pga. curlingturnering i hal 2. Så al træning foregår i hal 1 i den uge. Søndag den 9. september er der ingen træning for GKF. Fra den 10. september vil der igen være en ny træningsplan, som vil blive udsendt til alle medlemmer og lagt her på siden.

Skøjteskolen starter den 10. september og Familieholdet den 16. september. Vi holder prøvetime for de tilmeldte fra ventelisten lørdag den 1. september. Man kan kun deltage, hvis man på forhånd har tilmeldt sig.

Loppemarked

Lørdag den 8. september holder vi loppemarked kl 10-13. Her vil der være mulighed for at sælge og købe brugte skøjter og skøjteudstyr. Det er gratis at deltage, så bare mød op. Vi sælger kaffe og brød.