Resultater og billeder fra weekendens FunSkate konkurrence

Endnu en gang snuppede GKFs FunSkate piger klubpokalen, denne gang ved sæsonens anden FunSkate konkurrence søndag d. 10. december. Med 43 point sikrede vi os altså atter titlen som konkurrencens klubmestre. 37 GKF løbere deltog i konkurrencen...nogle for første gang, andre for første gang med program. Ved element-konkurrencerne fik GKF 15 finalepladser, og det blev til 1 SØLV og 1 BRONZE medaljer i programmerne samt 3 GULD, 2 SØLV og 3 BRONZE medaljer i elementerne. Alle vores løbere kan være stolte af deres indsats....så stort tillykke til GKFs FunSkate-piger!

Togs 1:
Nikoline Hindkjær, BRONZE

Masters:
Katrine Nygaard, SØLV

FunBubbels 3:
Stella Rose Demuth Andersen, GULD

FunFlakes 1:
Sofia Hesgaard, GULD

FunFlakes3:
Sophie Amalie Kierkegaard, GULD

FunCubes2:
Chili MacAulay, SØLV

FunCubes3:
Nikoline Hindkjær, SØLV
Anna Lykke Henrichsen, BRONZE

FunCrystals2:
Mathilde Kjær, BRONZE

FunCrystals3:
Sille Svan Pedersen, BRONZE