Flyvercup 2017

I weekenden 18.- 19. februar var de K- og M-løbere, der ikke var rejst på vinterferie, til Flyvercup i Tårnby. FlyverCup er en "Friløbskonkurrence", hvor der kun løbes langt program, og konkurrencen tiltrækker også en del udenlandske løbere. Der var en stor fransk delegation, der var tyskere, nordmænd, mange svenske skøjteløbere, og sågar en enkelt deltager fra hhv. Slovakiet og Rusland.

GKF havde 14 til start og kom hjem med 6 medaljer og mange andre fine placeringer:

Cubs K:
Julia Rottwitt, BRONZE
Sarah Købke Lauritzen, nr. 5
Julie Eefsen, nr. 6
Frida Stavngaard, nr. 8

Springs K, Yngre:
Mille Taunø, nr. 11
Ursula Hodge, nr.16

Springs K, Ældre:
Emma Svendsen, BRONZE
Olivia Rottwitt, nr. 7

Debs K:
Johanne Lohmann, SØLV

Debs M:
Anna-Flora Colmor Jepsen, GULD

Novice K1:
Masha Knudsen, nr. 5

Novice M:
Siri Alsø, nr. 11

Junior K1:
Amalie Schubert Mortensen, BRONZE

Senior K2:
Caroline Oreskov Christoffersen, GULD

 

Glade GKF'ere fra Lørdagens præmieoverrækkelse ved FlyverCup 2017Caroline vandt guld i senior K2 med bl.a. to flotte dobbelt Axel'erFra søndagens præmieoverrækkelseOg vi havde også en debutant, Ursula, som for første gang stillede op i Cubs K