GKF mødte talstærkt op til Flyvercup

Hele 21 af vores løbere var i konkurrence til weekendens Flyvercup i Tårnby og det gav høj stemning i GKF lejren og masser af medaljer. Josephine, Amalie og Anna var til deres første konkurrence i K-rækken.
Julie Vestergaard BRONZE Chicks K
Anna-Flora Jepsen BRONZE Chicks M
Siri Alsøe GULD Cups K
Louise Vestergaard SØLV Cups K
Nina Albrechtsen GULD Springs M
Siri Bergdal BRONZE Debs K
Isabella Jørgensen BRONZE Debs M
Mathilde Halse GULD Novice K2
Michelle Jahanshahi BRONZE Novice K2
Caroline Orreskov GULD Novice M
Katrine Rosenquist GULD Junior K1
Emilie Muff SØLV Junior M
Frederikke Muff GULD Senior K2
Derudover deltog Caroline Halse nr. 4 Chicks K, Annika Ottzen nr 10 Cups K, Josephine Hell nr 19 Springs K, Katrine Hansen nr 4 Springs M, Amalie Schubert-Mortensen nr 8 Debs K, Anna Jacobi nr 9 Debs K, Mathilde Felding nr 4 Novice K2, Tessa Dahlerup nr 13 junior K2.
Se alle billederne her