GKF blev nr. 2 i holdkonkurrencen ved HSK-cup

 

GKF tog 6 medaljer og blev nr. 2 i holdkonkurrencen ved weekendens HSK-cup

Selvom en del af Gentoftes Kunstskøjteløberforenings løbere var ramt af sygdom og skader, klarede de 10 konkurrence- og mesterskabsløbere, der tog af sted til årets HSK-cup i weekenden, sig så godt, at klubben samlet blev nr. 2 blandt de 14 deltagende klubber fra Norge og Danmark

Selvom en del af Gentoftes Kunstskøjteløberforenings løbere var ramt af sygdom og skader, klarede de 10 konkurrence- og mesterskabsløbere, der tog af sted til årets HSK-cup i weekenden, sig så godt, at klubben samlet blev nr. 2 blandt de 14 deltagende klubber fra Norge og Danmark.

Hele 6 medaljer og 3 fjerdepladser blev det til for vores dygtige løbere. Godt gået!

Øverst fra venstre: Mathilde Halse (guld, Debs K), Emilie Muff ( no.4, Novice M), Linus (No. 4, Springs K), Tessa Dahlerup (bronze Junior K), Michelle Jahanshahi (bronze, Novice K), Leonora Colmor Jepsen (sølv, Debs M)
Nederst: Isabella Kuszon Jørgensen (bronze, Springs K), Nina Albrechtsen (no. 4, Springs M), Siri Alsø (Nr. 10, Cubs K), Victoria Vorre (sølv, Springs K)

STORT TILLYKKE